Tens enfrontament entre veïns i okupes a Pallejà (Baix Llobregat)


-1
Castell de Pallejà

Fa uns dies que Pallejà viu en un clima de tensió entre okupes i veïns. Tot va començar arran de l’ocupació d’un habitatge propietat d’un banc que estava en procés de venda. Una parella ja havia donat la paga i senyal al banc.

La setmana passada alguns veïns van sentir soroll i van trucar a la policia, un cop personada a la casa no van poder desallotjar-los perquè passades les 48 hores sense ordre judicial no els poden fer fora. 

Quan els compradors es van personar a l’habitatge, els van demanar que marxessin, no van voler i es va produir un tens enfrontament entre la família okupa i els veïns fins que van intervenir la policia local de Pallejà i els Mossos d’Esquadra per evitar que l’enfrontament anés a més.

Des d’aquell dia els veïns es manifesten cada dia davant la casa ocupada i continuaran fent-ho fins que sigui desallotjada. La policia ha detingut a dos veïns i cinc més han estat denunciats, els okupes continuen a la casa i la parella que volia comprar l’habitatge ha tingut la sort que el banc li ha tornat les arres i podran buscar una nova casa.

Darrerament s’estan produint enfrontaments d’aquests tipus entre veïns i okupes, ja és hora que els governs es parin a pensar en la solució, no es pot tolerar que s’ocupin cases d’aquesta manera, però tampoc podem tenir famílies que no poden accedir a un habitatge dormint al carrer. Alguna solució haurien de trobar, si no els enfrontaments cada dia aniran a més.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.