Creen una associació al Pallars Jussà per impulsar els jardins comestibles 


0

El petit poble de Senterada al Pallars Jussà amb 137 habitants censats, ha creat l’Associació Senterada Municipi Viu i Sostenible, amb l’objectiu d’aconseguir una població més sostenible, inclusiva, autosuficient, promoure una alimentació més saludable amb producció ecològica i local i minimitzar el malbaratament alimentari.

En aquesta primera fase han fet un jardí comestible en el qual s’han plantat flors ornamentals comestibles, hortalisses i herbes aromàtiques. La idea és que els socis de l’Associació pagant una quota anual de 25 € puguin agafar les plantes a canvi de plantar una de nova en el seu lloc.

En un futur pretenen parlar amb propietaris de terrenys abandonats per poder plantar hortalisses on a canvi de tasques de voluntariat es podran endur una cistella de productes i en cas de tenir excedent es donaria a entitats assistencials, bancs d’aliments o gent necessitada.

També volen animar als municipis del voltant perquè facin el mateix i així poder aconseguir un itinerari de jardins comestibles entre pobles.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.