Les okupes de Pallejà comparen els catalans amb nazis, racistes i que som molt mala gent

Un altre episodi en el cas de la casa ocupada de Pallejà que fa dies provoca d’enfrontaments entre els veïns i els okupes. Ahir els Mossos d’Esquadra van aconseguir fer fora a les dues noies per ordre judicial, però avui han tornat a acostar-se a la casa, acompanyades de les càmeres de Telecinco.

Les noies que no han donat la cara en cap moment, asseguren davant les càmeres que el desallotjament era il·legal perquè elles havien comprat la casa per 4.000 €, recordem que es tracta d’un xalet adossat, lògicament si això és veritat ha estat una estafa però tampoc han presentat cap paper per certificar-ho.

Com en la majoria de les ocasions sempre es fa menció a què els okupes són immigrants, en aquest cas direm que encara que no els hem vist la cara, es tracta de dues noies joves que parlen un perfecte castellà, es diuen Laura i Maria i després de carregar contra la presentadora i els col·laboradors de Telecinco, els ha faltat temps per dir aquesta frase:

“Y venir y encontrarnos con nazis, con racistas y con catalanes que son muy mala gente ¿me entiendes?

En un moment de l’entrevista la presentadora els hi pregunta si els seus pares tenen una casa i elles responen que sí, naturalment. Quan els pregunta que els hi semblaria que marxessin de vacances i en tornar la trobessin ocupada contesten: no és el mateix.

Al final han acabat reconeixent que havien tingut contactes amb un noi que es dedica a obrir cases i que li havien comprat, reconeixent que sabien que era un fet il·legal, però no són unes ingènues, per acabar dient que “de temes il·legals tampoc s’ha de parlar molt a la televisió”, és a dir que no les han estafat, sabien perfectament el que feien.

Tags: Okupes, Pallejà

Notícies semblants: