El Barça femení classificat per les semifinals de la Champions – Dos anys superant al masculí

Foto: @FCBfemeni

El Barça Femení ja fa dos anys que superen al masculí en la Champions League, l’any passat van arribar la final de la competició europea i aquest any ja estan classificades per la semifinal que es jugarà el 25 d’agost a Anoeta, Sant Sebastià.

En el partit celebrat aquesta tarda contra l’Atlètic de Madrid han guanyat per 0-1 amb el gol marcat per Kheira Hamraoui al minut 80. Ara s’hauran d’enfrontar amb el Wolsburgo, l’equip alemany que avui ha guanyat al Glasgow City.

Felicitats noies, amb la crisi que tenim a l’equip masculí, encara tenim l’esperança que vosaltres ens porteu la Copa de la Champions 2019-2020. Molta sort el dimarts vinent

Tags: Barça femení

Notícies semblants: