El Barça femení classificat per les semifinals de la Champions – Dos anys superant al masculí


Foto: @FCBfemeni

El Barça Femení ja fa dos anys que superen al masculí en la Champions League, l’any passat van arribar la final de la competició europea i aquest any ja estan classificades per la semifinal que es jugarà el 25 d’agost a Anoeta, Sant Sebastià.

En el partit celebrat aquesta tarda contra l’Atlètic de Madrid han guanyat per 0-1 amb el gol marcat per Kheira Hamraoui al minut 80. Ara s’hauran d’enfrontar amb el Wolsburgo, l’equip alemany que avui ha guanyat al Glasgow City.

Felicitats noies, amb la crisi que tenim a l’equip masculí, encara tenim l’esperança que vosaltres ens porteu la Copa de la Champions 2019-2020. Molta sort el dimarts vinent


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.