El grafiter TVBoy pinta el Rei emèrit com un turista milionari a la Barceloneta

El grafiter italià TVBoy conegut per les seves obres crítiques i trencadores, ha pintat un retrat del Rei emèrit, Juan Carlos I a un mur del parc de la Barceloneta com si fos un turista milionari. L’obra porta per nom: “Viatjant com un rei”.

En ella podem veure la imatge del Rei emèrit, vestit com un turista, amb cara somrient, un barret, amb una maleta plena de bitllets a vessar i un bitllet de vol pels Emirats Àrabs a la mà. Una perfecta al·legoria del que realment està passant amb Juan Carlos I.

L’artista italià establert a Catalunya ja fa temps que intenta reflectir en les seves obres el que està passant en la societat, recordem algunes com la d’Ada Colau com Wonder Woman o el petó entre Gerard Piqué i Sergio Ramos poques hores abans de disputar-se el clàssic o l’amor entre Casado i Abascal.

També va voler fer un homenatge a la tasca que fa Open Arms a la Mediterrània amb un dibuix d’Òscar Camps sostenint en els braços a un migrant defallit, l’obra, que va fer a la platja de la Barceloneta, la va nomenar “La pietat de Sant Òscar”.

Ara ha volgut fer una crítica a la fugida del Rei emèrit el passat 3 d’agost amb destí als Emirats Àrabs Units, on segur està vivint “A cuerpo de rey“.

Recordem que tant la Fiscalia Suïssa com el Tribunal Suprem espanyol estan investigant possibles negocis irregulars que hagués pogut fer el rei emèrit, en especial perquè presumptament podria haver cobrat comissions per la construcció de l’AVE a La Meca (Aràbia Saudita).

https://www.instagram.com/p/CEGyKBqC3rQ/

Tags: Rei Juan Carlos

Notícies semblants: