Marc Márquez dona per perdut el Mundial de Moto GP, estarà entre dos i tres mesos de baixa.

Foto: @universmoto

Marc Márquez es perdrà el Mundial de Moto GP d’aquest any per culpa de la caiguda que va tenir fa un mes i per la que va haver de ser intervingut d’una fractura a l’húmer. Dies després de la primera intervenció en Marc va forçar massa l’entrenament i va haver de ser operat per segona vegada.

Ara haurà d’estar entre dos i tres mesos de baixa. Quan pugui tornar a pujar a la seva Honda, serà a partir del mes d’octubre o novembre, quan el campionat ja estarà en la seva recta final. Segons el mànager de l’equip, Albert Puig, no volen tornar a precipitar-se i han decidit que no tornarà fins que estigui recuperat al 100%. 

Marc haurà de dedicar aquests dos o tres mesos a fer una intensa recuperació del seu braç dret abans de tornar al campionat. Potser podrà disputar les dues o tres últimes carreres d’aquest any que seran dues a València i una a Portimao.

Tags: Marc Márquez

Notícies semblants: