Excel·lents imatges d’un os bru passejant per la frontera de Catalunya amb Andorra

Fa unes setmanes uns excursionistes que passejaven per la zona del Comapedrosa, el pic més alt d’Andorra, van poder captar unes imatges excel·lents d’un os bru que pujava muntanya amunt. Entre ells es trobava el naturalista andorrà Sergi Gastó que va enregistrar les imatges mentre l’os pujava per la carena de la part catalana al terme d’Alins, al Pallars Sobirà.

És la primera vegada que es capten imatges d’un os en llibertat tan a prop de la frontera andorrana. Gastó i el seu company es van quedar parats quan van veure l’os i tan sols pensaven que no girés cua i anés cap a ells.

La zona on es va veure, a 400 metres del límit entre els dos territoris, a la muntanya de Tor, és una zona de molta afluència de gent en temporada de bolets, però mai s’havien enregistrat imatges com aquestes.

Si aneu per la zona de Tor, aneu amb compte, si el veieu no el molesteu i aneu amb precaució.

https://www.instagram.com/p/CEEJIrSHUpD/

Tags: Ós bru

Notícies semblants: