Malauradament el Girona no ha aconseguit pujar a Primera Divisió


El Girona FC ha perdut el partit d’aquesta nit davant l’Elx per 0-1 i malauradament no ha aconseguit pujar a Primera Divisió. De totes maneres hem de donar les gràcies a tota la plantilla de Montilivi per la gran temporada que han fet.

Amb la permanència del Girona a segona divisió i el descens de l’Espanyol, la temporada que començarà al mes de setembre tan sols tindrà un equip català a la divisió d’honor, el Barça. Esperem que l’any vinent el Girona i l’Espanyol continuïn lluitant per pujar a primera i el Barça faci una millor temporada que la d’aquest any.

Escoltem l’himne del Girona


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.