Luis Suárez amb un peu fora del Barça – Koeman no compta amb ell

Ronald Koeman ja s’ha posat a treballar per formar equip per la temporada vinent i segons informa RAC1 avui mateix li ha comunicat per telèfon al davanter Luis Suárez que no compta amb ell.

Segons RAC1 el jugador no havia rebut cap comunicat indicant quan començaven els entrenaments i avui ha tingut la confirmació que volen que marxi malgrat que encara té contracte per un any i un altre opcional.

Segons publica el diari Sport, el club voldria facilitar-li a l’uruguaià la sortida, per això li abonaria un percentatge de la fitxa de la pròxima temporada i li donaria llibertat per negociar el seu futur amb el club que volgués.

Suàrez va arribar al Barça la temporada 2014-2015. Ara tan sols falta saber com reaccionarà Leo Messi davant aquesta decisió, recordem que Messi i Suárez són més que amics, són quasi germans i les seves famílies estan molt unides.

Tags: BARÇA, Koeman, Suarez

Notícies semblants: