La Guàrdia urbana desallotja 200 persones d’un bar de l’Hospitalet mentre veien la final de la Champions.

Foto: Twitter SPL-CME GU L’Hospitalet – @SplCme

El diumenge passat la Guàrdia urbana de l’Hospitalet de Llobregat va desallotjar unes 200 persones d’un bar de l’avinguda Masnou mentre veien la final de la Champions entre el PSG i el Bayern.

No sabem com estaria l’interior del bar, però com podeu apreciar en les imatges, la terrassa estava plena a vessar sense respectar les mesures de seguretat per la Covid-19. L’alerta la va donar un veí que va trucar a la Guàrdia urbana.

Segons informa El Periódico, a la terrassa hi havia 140 persones, el triple de l’aforament que té permès l’establiment. El local té llicència per 12 para-sols amb una taula i quatre cadires i tenien 19, més la gent que hi havia dreta mirant el partit. A l’interior del local també hi havia més gent de l’aforament autoritzat.

L’avinguda Masnou està en el barri de la Florida de l’Hospitalet, un dels més afectats pels rebrots del Coronavirus. Els propietaris del bar que s’enfronten a una sanció per no complir les mesures de seguretat decretades, argumenten que ells tan sols tenien col·locades les taules autoritzades i la gent va començar a agafar les que estaven guardades i es van instal·lar, que es van veure sobrepassats per tanta gent i no van poder fer res.

La Guàrdia urbana que va mobilitzar 12 agents, va decidir per seguretat, no sancionar als clients i es va limitar a aixecar acte a l’establiment.

Tags: Coronavirus - Covid-19, Hospitalet

Notícies semblants: