ÚLTIMA HORA: Messi envia un Burofax al Barça comunicant-li que vol marxar

Segons publica el diari esportiu argentí OléLionel Messi vol deixar el Barça i ho ha comunicat al club blaugrana a través d’un Burofax. Segons la citada publicació: 

“Leo Messi ha comunicado vía Buró Fax al FCBarcelona que quiere abandonar el club. El jugador argentino se acogería a la cláusula de su contrato que le permite rescindir unilateralmente el contrato al final de esta temporada”

En diverses ocasions Leo Messi ja va advertir que no estava d’acord en com es feien les coses al Barça i en la darrera reunió que va tenir amb Ronald Koeman també li va manifestar els seus dubtes amb el projecte. Només ha faltat que ahir l’entrenador li comuniqués al seu amic Luis Suárez que no compten amb ell.

A hores d’ara la decisió de Leo Messi que sembla que ell la té molt clara és tota una incògnita per tots nosaltres, però segons el mateix diari argenti, Messi farà pública la seva decisió en les pròximes hores.

Tags: Messi

Notícies semblants: