Un home mort i una dona ferida per la caiguda d’una palmera al Parc de la Ciutadella de Barcelona

Segons informen els Bombers de Barcelona, a primera hora d’aquesta tarda un home ha resultat mort i una dona ferida per contusions, en caure una palmera a la zona del llac del Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Quan s’ha rebut l’avís, s’han desplaçat al lloc dels fets cinc dotacions dels Bombers de Barcelona, tres unitats del SEM i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, però malauradament no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Segons publica TOT Barcelona, la Guàrdia Urbana afirma que hi havia tres persones assegudes en un banc quan els ha caigut la palmera a sobre, la tercera persona ha resultat il·lesa. L’Ajuntament de Barcelona ja ha anunciat que encarregarà un informe urgent per esbrinar en quin estat es trobava la palmera i poder saber perquè ha caigut, ja que en el moment de l’accident Barcelona registrava un vent moderat de 40 km/h.

El Parc de la Ciutadella ja fa temps que està força deteriorat i necessita una remodelació urgent, l’edifici de l’hivernacle està abandonat amb herbes creixent en el seu interior, la gespa en mal estat i les fileres de xiprers desfetes.

Segurament ara veurem que el consistori reacciona i es posarà a treballar per arreglar un dels parcs més emblemàtics de la ciutat, malauradament després d’haver-se produït una víctima mortal i una altra ferida.

Tags: Parc Ciutadella

Notícies semblants: