Jordi Évole parla del documental de Pau Dones que ja podem veure als cinemes


-1

Jordi Évole va presentar al Festival de Màlaga el documental de Pau Donés, l’última entrevista amb el cantant que ens va deixar el passat 9 de juny a causa del càncer que patia, l’última entrevista entre dos amics i que ja podem veure a molts cinemes de Catalunya, consulteu la cartellera de la vostra ciutat.

En Pau ens ha donat a tots una lliçó de vida, la seva forma de fer front a la malaltia fins a l’últim moment ens ha emocionat a tots. El documental es va gravar quinze dies abans de la seva mort, ja quasi sense forces, en Pau va voler expressar els seus sentiments, les seves pors i acomiadar-se en una xerrada amb un bon amic seu.

Tres setmanes abans de la seva mort, en Pau va voler abandonar l’hospital per anar a morir a la seva casa de la Vall d’Aran, l’endemà va convidar a Jordi Évole per fer l’entrevista que ja podem veure al cinema i el primer trimestre de l’any vinent està previst que arribi a la televisió.

En Jordi Évole ens parla dels seus sentiments després de fer el documental. Ell mateix diu que serà difícil fer un altre com aquest al llarg de la seva carrera.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.