Jordi Évole parla del documental de Pau Dones que ja podem veure aquesta nit a la Sexta

Jordi Évole va presentar al Festival de Màlaga el documental de Pau Donés, l’última entrevista amb el cantant que ens va deixar el passat 9 de juny a causa del càncer que patia, l’última entrevista entre dos amics i que ja hem pogut veure a molts cinemes de Catalunya i que aquesta nit podrem veure en obert a la Sexta.

En Pau ens ha donat a tots una lliçó de vida, la seva forma de fer front a la malaltia fins a l’últim moment ens ha emocionat a tots. El documental es va gravar quinze dies abans de la seva mort, ja quasi sense forces, en Pau va voler expressar els seus sentiments, les seves pors i acomiadar-se en una xerrada amb un bon amic seu.

Tres setmanes abans de la seva mort, en Pau va voler abandonar l’hospital per anar a morir a la seva casa de la Vall d’Aran, l’endemà va convidar a Jordi Évole per fer l’entrevista que podrem veure aquesta nit.

En Jordi Évole ens parla dels seus sentiments després de fer el documental. Ell mateix diu que serà difícil fer un altre com aquest al llarg de la seva carrera. No us perdeu aquesta nit a les 21.25 a la Sexta  l’emotiu documental d’en Pau Donés

Tags: Jordi Évole, Pau Donés

Notícies semblants: