Tornen a escalar la Torre Glòries sense cap mesura de seguretat


Ahir a la tarda, la gent que passejava pels voltants de la Torre Glòries es va tornara sorprendre en veure un home escalant l’emblemàtica torre de la plaça de les Glòries sense cordes, arnès i fins i tot sense sabates. 

Descalç va anar pujant centímetre a centímetre ajudant-se d’uns ganxos que sobresurten de les finestres. Un cop ha arribat a dalt de tot ha desaparegut, segurament va entrar dins de l’edifici on l’esperava la policia per tal d’identificar-lo.

No ha transcendit la identitat de l’escalador, però tot apunta que fos Leo Urban, el youtuber francès que no és el primer cop que ho fa, el passat novembre també va escalar la Torre Glòries, acompanyat de Nico Mathieux i fa poques setmanes, al mes de juliol va escalar l’edifici de l’Hotel Melià a Poblenou.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.