Messi no acudirà avui a fer-se el test PCR ni demà als entrenaments

Leo Messi ja ha comunicat al Barça que avui no es presentarà a fer-se les proves PCR que el club farà aquest diumenge a tots els jugadors per demà poder començar la pretemporada. L’argentí té clar que amb l’enviament del burofax s’ha acabat tota relació amb el club blaugrana.

En coherència amb la decisió de marxar que sembla ja no té marxa enrere, tampoc té cap intenció de presentar-se demà dilluns als entrenaments previstos per l’inici de la pretemporada. Ara tan sols falta saber si Ronald Koeman li obrirà un expedient sancionador per no presentar-se.

Malgrat que la decisió de marxar sembla ja irrevocable, Messi encara vol tenir una conversa amb Bartomeu per arribar a una sortida pactada i amistosa, on les dues parts surtin beneficiades, però el president no vol parlar a no ser que sigui per una renovació de contracte.

El gabinet jurídic que defensa els interessos de Leo Messi és el bufet Cuatrecasas, el mateix que prestava serveis al FC Barcelona fins que aquesta setmana passada el club els ha notificat que prescindeixen dels seus serveis, després de veure que el burofax va ser enviat des d’aquest despatx. Curiosament va ser el mateix club el que li va aconsellar a Messi que confies en Cuatrecasas quan va tenir problemes amb Hisenda.

Els advocats de Messi tenen molt clar que el jugador en aquests moments és lliure i encara que ho ha transcendit la clàusula del contracte que el Barça argumenta per retenir el jugador, la Cadena Ser avança que en el contracte figura que Messi no ha de pagar els 700 milions després de finalitzar la temporada 2019-2020.

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: