Preocupants imatges de la improvisada Festa Major de Vilafranca del Penedès

Si fa dies criticàvem unes imatges d’una plaça de toros plena de gent, sense mascaretes i sense respectar cap distància de seguretat al Puerto de Santa Maria Cadis, avui malauradament hem de tornar a fer crítica d’una altra aglomeració de gent, però en aquest cas és a Catalunya, va ser ahir a Vilafranca del Penedès.

Aquest cap de setmana Vilafranca del Penedès havia de celebrar la seva Festa Major en honor a Sant Fèlix, però com a la majoria de pobles del nostre país els consistoris han suspès tots els actes multitudinaris d’aquestes celebracions a causa de la pandèmia de la Covid-19 i es limiten a fer petits actes amb els aforaments controlats i difondre’ls a través de les xarxes socials.

Ahir mateix entrava en vigor la prohibició de reunions de més de 10 persones i no oblidem que fa dues setmanes es va un cribratge massiu en aquesta població per un augment dels casos asimptomàtics detectats i en perspectiva a la verema que està a punt de començar i portarà temporers al Penedès.

Tot això i els quasi 13.000 morts que hem tingut al nostre país per culpa del Coronavirus els va importar poc als irresponsables que van organitzar una festa improvisada pels carrers de Vilafranca del Penedès, sense respectar cap distància de seguretat i alguns dels participants sense mascareta, saltant i ballant com si el Coronavirus no hagués entrat en les nostres vides.

Ni la policia local de Vilafranca ni els Mossos d’Esquadra van intervenir per aturar aquesta barbàrie de festa, tan sols han reaccionat les autoritats, tant locals com de la Generalitat un cop
s’han difós les imatges a través de les xarxes socials.

https://twitter.com/nakisergi/status/1299682627243462656

 

Tags: Coronavirus - Covid-19, Festa Major, Vilafranca del Penedès

Notícies semblants:

Últimes Notícies