Torrefarrera dividida per un mural on es poden veure dones nues fent-se abraçades i petons

En el marc del Festival d’art urbà i grafitis Street Art que se celebra a Torrefarrera, l’artista Cristina Dejuan va començar a pintar un mural en una paret mitjanera d’un edifici de la citada població, però no el va poder acabar, ja que als veïns de l’edifici no els va agradar i li van demanar que no continués.

En el tros del mural que ja havia pintat es poden veure dones nues fent-se abraçades i petons. Els veïns argumenten que “són imatges massa explicites pels nens”. L’artista que ho ha denunciat al diari Segre, ha donat per acabada la seva obra, que portava per títol “Love is Love” amb aquestes paraules escrites en el tros que quedava per pintar:

“Aquesta obra ha estat censurada, Visca l’amor, Visca la Llibertat”

La població està dividida, si uns estan d’acord amb els veïns de l’edifici per la temàtica del mural, altres s’han concentrat davant l’edifici situat al carrer Val d’Aran, per donar el seu suport a l’artista. L’alcalde de la població ha dit que és la comunitat qui no l’accepta, no és l’Ajuntament que en cap cas té la intenció de censurar l’obra i s’ha ofert a Cristina Dejuan per trobar una altra ubicació, una altra paret on pugui plasmar la seva obra amb el mateix contingut.

Tags: Mural, Torrefarrera

Notícies semblants: