Impactes de bala en una escola d’Avinyonet del Penedès retardaran l’inici del curs

Ahir quan no hi havia ningú a l’escola municipal d’Avinyonet del Penedès, es van produir uns impactes de bala que van travessar una finestra i van impactar en una pissarra digital de l’aula dels més petits.

L’Ajuntament que ha denunciat els fets, apunta que podrien ser obra de la gent que té ocupades unes cases just davant de l’escola o als voltants. En un comunicat indiquen que “això és la gota que ha fet vessar el got”. Al llarg d’aquest any ja s’han presentat una desena de denúncies als Mossos d’Esquadra contra els okupes d’aquestes cases.

Fa temps que tenen problemes amb aquesta gent i malgrat que s’han enviat cartes als propietaris de les cases, al President de la Generalitat, al Conseller d’Interior i al d’Educació, no han obtingut cap resposta ni solució al problema. Potser ara tindran resposta d’algun organisme oficial.

Per tot això en una reunió que han fet el govern del consistori, amb la direcció de l’escola i la junta de l’AMPA, han decidit no obrir l’escola el pròxim dia 14 de setembre, fins que s’aclareixi la situació i l’escola sigui un lloc segur pels alumnes i professorat, cosa que han comunicat al President Quim Torra i als Consellers Buch i Bargalló.

Tags: Avinyonet del Penedès

Notícies semblants: