La família Franco torna les claus del Pazo de Meirás


1

La magistrada del Jutjat de Primera Instància número 1 de A Corunya, Marta Canales, el passat mes de setembre va estimar íntegrament la demanda plantejada per l’Advocacia de l’Estat i va condemnar a la família Franco a retornar el Pazo de Meirás a l’Estat. Ahir la família Franco va dipositar les claus del Pazo al Jutjat.

En la resolució es considera nul·la la donació que es va fer de l’immoble, l’any 1938, ja que estima que l’entrega que es va fer en aquell moment a Franco va ser per la seva condició de Cap de l’Estat, no com a persona individual. A més no considera que sigui necessari cap indemnització a la família per les despeses de manteniment que han tingut des de la mort de Franco en 1975.

El govern de l’Estat ha guanyat la primera batalla en aquesta llarga lluita per recuperar l’edifici on el dictador i la seva família passaven les vacances, però contra aquesta resolució la família Franco pot interposar el corresponent recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de A Corunya.


T'agrada? Compartiex-ho!

1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.