Gran ovació a Carme Forcadell en el seu retorn al Parlament per celebrar el 40è aniversari de la restitució.


Aquesta tarda Carme Forcadell ha tornat al Parlament de Catalunya amb motiu dels actes de celebració del 40è aniversari de la restitució de la institució. L’expresidenta del Parlament ha estat rebuda entre un fort aplaudiment mentre pujava les escales que tants cops havia pujat durant el seu mandat, acompanyada de l’actual president Roger Torrent.

Carme Forcadell s’ha dirigit al despatx d’audiències on l’esperaven els altres expresidents Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert per fer els seus parlaments. Forcadell ha volgut remarcar que “el Parlament és la institució de la paraula lliure, de la veu plural del país, del diàleg polític sense límits”. També ha apuntat que ha de ser un espai on es pugui debatre tot el que ens preocupa “amb l’únic límit de l’educació i el respecte degut per la resta de representants de la ciutadania”.

L’acte l’ha iniciat Roger Torrent remarcant que la Carme Forcadell està a la presó per haver complert estrictament el reglament de la cambra i defensar els drets dels diputats i de tots els ciutadans. L’encarregada de tancar-lo ha estat l’expresidenta Carme Forcadell que recordem, està complint condemna d’onze anys de presó.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.