ÚLTIMA HORA: “Jamás iría a juicio contra el club de mi vida, por eso me voy a quedar” Leo Messi

Per fi tenim una solució al divorci entre el FC Barcelona i el seu jugador estrella, Leo Messi. El davanter argentí ha decidit quedar-se una temporada més defensant la samarreta blaugrana. Leo Messi ho ha volgut fer públic en una entrevista al diari Goal. Les paraules de Messi han estat aquestes:

Jamás iría a juicio contra el club de mi vida, por eso me voy a quedar”

Segons el citat mitjà de comunicació Messi ha pres aquesta decisió davant els dubtes de poder rescindir el contracte en aquests moments i poder marxar lliure a un altre equip. Encara que la FIFA li donés el trànsfert per anar a un altre club, si la disputa acabava als jutjats, cap club es podria arriscar a què després fos condemnat a pagar els 700 milions d’euros de la clàusula de rescissió per haver trencat el contracte.

Aquest mateix matí el pare i representant del jugador, Jorge Messi ha adreçat una carta al president de la Lliga espanyola, Javier Tebas en la que fa referència a la clàusula del contracte per la qual ells creien que podia marxar lliure.

Segons Jorge Messi, la clàusula del contracte diu que la indemnització de 700 milions d’euros no s’aplicarà quan la resolució del contracte per decisió unilateral del jugador tingui efectes a partir de la finalització de la temporada esportiva 2019-2020, però la Lliga li ha contestat que hi ha “una interpretació descontextualitzada i allunyada de la literalitat del contracte, de manera que es reitera en el comunicat publicat el passat 30 d’agost”, és a dir que si vol marxar ha de pagar els 700 milions d’euros.

Davant de tots aquests inconvenients, l’impossibilitat de poder fer front al pagament dels 700 milions d’euros i la voluntat de no arribar a judici, Lionel Messi ha decidit quedar-se fins a la finalització del seu contracte i l’any vinent ja podrà marxar gratis.

Veurem com reacciona Messi en haver de treballar en un club en el qual ja no vol estar, veurem com reacciona l’afició i com ho fa la directiva del club que per no haver volgut negociar una sortida pactada, ha perdut 200 o 300 milions que segur algun club li hagués donat per fitxar al millor jugador del món.

Tags: Messi

Notícies semblants: