La reacció del FC Barcelona a l’entrevista de Leo Messi

Un simple tuit a través de les xarxes socials ressaltant una de les frases que va pronunciar ahir Leo Messi, ha estat la reacció del FC Barcelona a l’entrevista del jugador amb Goal.com per anunciar que es quedava al Barça una temporada més.

“Donaré el màxim. El meu amor pel Barça no canviarà mai” Leo Messi.

Aquest simple tuit és tot el que ha de dir el club a les greus acusacions contra el president que va formular ahir Leo Messi? 

No hi ha resposta al que va afirmar el jugador de què feia tota la temporada que estava anunciant al President Bartomeu que volia marxar i que aquest li donava llargues. L’argentí també va assegurar que Bartomeu li deia que podia marxar lliure quan volgués, però ara la realitat és molt diferent.

La permanència de Leo Messi en el Barça no és una victòria de Bartomeu, és una decisió que ha pres el jugador després d’haver estat enganyat pel president, una decisió per no arribar als tribunals contra el club de la seva vida.

El club no sap aclarir si és veritat el que afirma Messi respecte al president? No sap respondre a les paraules del jugador quan diu que no veu cap projecte guanyador en aquests moments? Creieu que és adequat forçar un jugador a quedar-se en contra de la seva voluntat? 

Moltes han estat les reaccions dels aficionats al tuit del FC Barcelona.

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: