Misterioses mutilacions de cavalls per tot el territori francès, esperem que no arribin a Catalunya.

Des de fa un temps a França s’estan produint unes enigmàtiques mutilacions de cavalls, el Ministre de l’Interior fa una crida a la ciutadania per tal de trobar als responsables d’aquestes macabres mutilacions que s’han detectat en diferents parts del país.

Des de principi d’any tenen 153 expedients oberts de maltractament i mort de cavalls. En alguns casos han sotmès als animals a mutilacions espantoses, com arrencar-li un ull, tallar-li una orella, genitals amputats, en alguna ocasió han extret algun òrgan i fins i tot es va trobar un al que li havien extret tota la sang sense deixar ni una gota en el camp on van deixar el cadàver.

Donades les característiques d’aquests actes no es descarta cap possibilitat, des que es tracti d’una persona pertorbada mentalment, un ritual d’alguna secta o un simple joc, un repte de persones macabres.

Els criadors de cavalls i ponis francesos estan en estat d’alerta, cada matí quan entren als estables miren amb por de trobar els seus cavalls morts o mutilats. El que fins ara es pensava que podria ser obra d’una sola persona, està agafant unes dimensions tan grans que ja es pensa en una banda o un grup organitzat que ho fa amb unes intencions molt obscures. Segons el Ministre d’Agricultura es tracta de professionals, tenen una certa tècnica.

Tags: Cavalls, França

Notícies semblants: