Bandera vermella a les platges de Barcelona durant tot el cap de setmana

Les fortes pluges registrades els darrers dies han obligat a tancar al bany totes les platges del litoral barceloní durant el cap de setmana, en totes elles onejarà la bandera vermella, almenys fins al pròxim dilluns.

En les darreres anàlisis de les aigües s’ha pogut observar que a conseqüència de les pluges d’aquests dies que han arrossegat sediments, l’aigua del mar presenta un alt contingut en bacteris, representant un perill per la salut dels banyistes, per això s’ha decidit prendre aquesta mesura.

Les platges del litoral barceloní tancades al bany són: la de Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta, Somorrostro, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Nova Mar Bella, Llevant i Banys del Fòrum.

Dilluns dia 14 es faran noves anàlisis per comprovar si la qualitat de l’aigua ja és l’apropiada per banyar-se i restablir la normalitat.

Tags: Barcelona, platges

Notícies semblants: