Desapareguda una periodista de TVE-Sant Cugat – La família demana la col·laboració de la ciutadania

Montserrat Elias Gras, periodista de TVE-Sant Cugat està desapareguda des del passat dimecres 9 de setembre. Va ser vista per últim cop en cala Tamariua de Port de la Selva, la periodista de 44 anys passava uns dies amb una amiga i la seva gossa a Colera.

Des de la seva desaparició té el mòbil apagat i no hi ha cap notícia d’ella ni del seu cotxe, un Citroën Nemo de color gris plata amb matrícula 4609HVS. Segons informa Protecció Civil de Port de la Selva en un tuit, Montse Elías pateix un trastorn i no s’ha pres la medicació prescrita.

La família que ha presentat la corresponent denúncia en la comissaria de Sant Andreu de Barcelona, demana a tota la ciutadania que si la veuen a ella o al seu cotxe, es posin en contacte amb els Mossos d’Esquadra o amb els serveis d’emergència al telèfon 112.

El programa l’Informatiu de TVE Catalunya també s’ha fet ressò de la notícia i fa crida per tal de localitzar-la.

 

Tags: Desaparicions

Notícies semblants: