Dues escoles de Catalunya no obriran demà per tenir positius de Covid entre el personal

Escola Rodolaina de Montellà (La Cerdanya)

Demà farà sis mesos que es va decretar l’Estat d’alarma i tot el país quedava paralitzat a excepció dels serveis essencials. Demà també començarà el curs escolar amb totes les mesures de seguretat previstes per la Generalitat de Catalunya, però hi ha dues escoles que no podran obrir per tenir casos positius de Covid-19 entre els docents o personal.

L’escola Joan Juncadella de Sant Vicenç dels Horts ja fa dies que va anunciar que retardaria l’inici del curs escolar perquè part del personal del centre tant docent com de l’escola han de fer quarantena a causa d’una treballadora que va donar positiu en el test PCR.

Avui també hem conegut la notícia que l’Escola Ridolaina de Montellà a la Cerdanya no obrirà a causa que en el cribratge que es va fer als docents a Puigcerdà, un professor ha donat positiu i per precaució la resta del professorat haurà de fer quarantena.

En una entrevista a RAC1 de la directora del centre de Montellà, Gemma Bach, ha confirmat que aquesta setmana no es faran classes presencials i estan a l’espera de si enviaran substituts o hauran de fer-ho per internet.

https://twitter.com/Diari_LaValira/status/1305192292437954561

Tags: Coronavirus - Covid-19, escola

Notícies semblants: