Shakira es distreu patinant per Badalona i Garcia Albiol està encantat.

Foto: Instagram

Un vídeo de la cantant Shakira, parella d’en Gerard Piqué, s’ha fet viral a les xarxes aquest cap de setmana. En ell es pot veure a la cantant colombiana patinant amb un monopatí pels carrers de Badalona.

El vídeo que a hores d’ara ja té 6,4 milions de visualitzacions, li ha encantat a l’alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol que a través de Twitter ha volgut deixar clar que està encantat que Shakira vagi a patinar per la seva ciutat.

No és el primer cop que la cantant puja vídeos patinant als seus perfils d’Instagram i en ells podem veure com domina perfectament el monopatí i que està en plena forma física. El passat mes d’agost ja la vam poder veure patinant entre Gavà i Castelldefels.

https://www.instagram.com/p/CBf97J3lPdH/

Tags: Shakira

Notícies semblants: