Shakira es distreu patinant per Badalona i Garcia Albiol està encantat.


Foto: Instagram

Un vídeo de la cantant Shakira, parella d’en Gerard Piqué, s’ha fet viral a les xarxes aquest cap de setmana. En ell es pot veure a la cantant colombiana patinant amb un monopatí pels carrers de Badalona.

El vídeo que a hores d’ara ja té 6,4 milions de visualitzacions, li ha encantat a l’alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol que a través de Twitter ha volgut deixar clar que està encantat que Shakira vagi a patinar per la seva ciutat.

No és el primer cop que la cantant puja vídeos patinant als seus perfils d’Instagram i en ells podem veure com domina perfectament el monopatí i que està en plena forma física. El passat mes d’agost ja la vam poder veure patinant entre Gavà i Castelldefels.

View this post on Instagram

My new hobby: it was either this or pottery 😉

A post shared by Shakira (@shakira) on


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.