El Ministeri de Cultura atorga el Premi Nacional de Televisió 2020 a Andreu Buenafuente

El popular presentador de Reus, Andreu Buenafuente està d’enhorabona, avui el Ministeri de Cultura ha fet públic que el guardonat amb el Premi Nacional de Televisió 2020 és ell. El ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes ha volgut comunicar-ho a través de Twitter i el presentador li ha volgut agrair pel mateix mitjà.

El jurat del premi ha volgut destacar “la versatilitat d’una trajectòria professional que abraça diversos llenguatges i formats”. El premi està dotat d’una aportació econòmica de 30.000 euros.

Ahir mateix Andreu Buenafuente reprenia el seu programa ‘Late Motiv‘ de Movistar+, el primer després de l’aturada obligatòria a causa del Coronavirus. L’Andreu amb el seu humor tan característic va voler fer una repassada a les notícies més importants que hem tingut aquest estiu que com tots sabeu, a part de la Covid-19, són el Rei Emèrit i Messi.

¿Qué tal las vacacionesRaras, ¿no? Mal año para el turismoSólo uno de cada 47 millones de españoles ha podido viajar a los Emiratos Árabes.

Nosotros volvemos al curro pero muy contentosEs una alegría, sí. Pero si un día estoy desanimado, que puede pasar porque somos humanossomos personas… Si un día estoy desanimado pensaré que el tío que más cobra del mundo haciendo lo que más le gusta, también va a curro obligadoGracias Messi. Gracias“.

Enhorabona Andreu!

Tags: Andreu Buenafuente, Premi

Notícies semblants: