Madrid decora algunes pilones com pilotes de futbol i ha de fer marxa enrere per evitar lesions

L’ajuntament de Madrid dins el marc d’una campanya publicitaria de Puma, ha instal·lat unes pilones pels carrers de Madrid decorades com si fossin pilotes del futbol, però el consistori s’ha vist obligat a retirar-les, ja que malgrat que estava senyalitzat, la gent xutava les pilones pensant que eren pilotes de futbol real i es feien mal als peus.

La campanya obra de la multinacional francesa de publicitat, Havas Media Group, pretenia promocionar l’inici de la temporada de futbol durant tota aquesta setmana i per això algunes de les pilones de pedra dels carrers es van pintar d’aquesta manera. Es podien trobar pel centre de la capital com a la plaça Mayor, la Puerta del Sol o la plaça de Callao.

Pel que sembla la gent té moltes ganes de futbol, ja que estaven ben senyalitzades amb un cartell que deia “No golpearelemento rígido i eren d’una mida considerablement més gran que una pilota de futbol.

 

Tags: Bolardos, Madrid

Notícies semblants: