Tarragona ja és “Ciutat 30” per afavorir la circulació de bicicletes i patinets elèctrics


Des d’ahir Tarragona limita la velocitat a 30 km/h en la majoria de carrers de la ciutat per afavorir la circulació de bicicletes i patinets elèctrics, que no podran circular per les voreres i ho hauran de fer pels carrils bici o per la calçada a un màxim de 25 km/h i a partir dels setze anys.

En algunes de les vies principals el límit podrà ser superior, com l’avinguda de Roma, Països Catalans, algun tram de la carretera del Pont d’Armentera i l’avinguda Vidal i Barraquer on es podrà circular entre 40 o 50 km/h.

En aquestes vies on el límit de velocitat és superior a 30 km/h, de forma excepcional els patinets i les bicicletes podran circular per la vorera, si aquesta té almenys 2,50 m d’amplada lliure d’obstacles, sempre circulant a una velocitat màxima de 6 km/h i pel costat més pròxim a la calçada.

Dins la campanya que ha posat en marxa l’Ajuntament de Tarragona, sota el lema “Córrer menys per viure millor”, es pretén afavorir la circulació de mitjans de transports més sostenibles i saludables. Segons el conseller de Territori i Mobilitat, Xavier Puig, a partir de mitjans d’octubre tres empreses de patinets podran començar a operar a la ciutat.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.