ÚLTIMA HORA: Retirat un altre lot de fuet elaborat per Embotits Solà de Gurb per salmonel·la

Segons informa l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN), avui s’està retirant dels canals de comercialització un altre lot de fuet elaborat per Embotits Solà de Gurb per salmonel·la. Aquest lot s’estava comercialitzant sota la marca Fuet Cabanes i distribuït a Catalunya i Lituània.

La mateixa agència anuncia que amb la informació disponible en aquests moments no s’ha detectat cap cas de salmonel·losi en el nostre país que es pugui atribuir als fuets d’Embotits Solà.

Recordem que l’alerta amb relació a aquests fuets va saltar a principis de setembre per uns casos de salmonel·losi produïts a França que es van atribuir a aquest producte, encara que un cop analitzades les mostres que quedaven en l’empresa no es va trobar salmonel·la, el que feia sospitar que es podien haver infectat durant la distribució.

Podeu consultar els lots afectats en AESAN  i en cas que tingueu algun d’aquests fuets a casa, no el consumiu i retorneu-lo a la botiga on l’heu comprat.

Tags: Fuet, Salmonelosi

Notícies semblants: