Leo Messi ambaixador d’un nou dispositiu per a persones invidents sorprèn un nen d’Olot cec

Foto: OrCam

OrCam MyEye és un nou dispositiu que ha tret al mercat una empresa d’Israel per a persones invidents amb baixa visió o ceguera i Leo Messi és el seu ambaixador.

Aquest dispositiu aprofita el poder de la visió artificial mitjançant la incorporació d’una tecnologia pionera que permet llegir textos, identificar cares o objectes i automàticament transmet en forma d’àudio aquesta informació que permet millorar la vida de les persones amb algun trastorn visual, augmenta la seva independència en permetre que les persones accedeixin a la informació visual a través d’àudio. Ho podríem resumir com “podran escoltar allò que no poden veure”.

Leo Messi com ambaixador de la marca OrCam, sorprèn persones que per primer cop utilitzen aquest dispositiu i sobretot els nens no es poden creure que tenen al millor jugador del món davant seu.

Un d’aquests nens que ha sorprès Leo, és en Pere Ribes, un jove adolescent d’Olot gran aficionat del futbol i que des de ben petit fa de comentarista dels partits de l’equip de la seva ciutat, la Unió Esportiva Olot.

 

Tags: Leo Messi, OrCam

Notícies semblants: