Els Mossos carreguen contra la gent que pretenia evitar un desnonament d’un pis propietat d’Oleguer Pujol Ferrusola

Foto: @SagreraSindicat

Els Mossos d’Esquadra han carregat contra un grup de gent que s’ha concentrat davant un edifici del Carmel on s’havia de produir el desnonament d’una família amb dos infants. 

Un centenar de persones que tractaven d’impedir que fessin fora de l’habitatge a la família han rebut cops de porres per part dels agents de la BRIMO, que actuaven per ordre del jugat del civil número 57 de Barcelona per facilitar el pas a la comitiva judicial.

Al voltant de les 10 del matí quan ha arribat la comitiva judicial la gent l’impedia l’accés a l’immoble i els agents han carregat contra els veïns per tal que els funcionaris del jutjat poguessin passar. Era el quart cop que s’intentava el desnonament, però si en tres ocasions anteriors es va poder aturar, i l’última s’havia ajornat a causa del Coronavirus. Avui no ha estat possible i la família ha estat desallotjada entre aplaudiments de la gent concentrada.

Segons la Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó el propietari del pis és el fill petit de Jordi Pujol, Oleguer Pujol Ferrusola que no ha volgut negociar un lloguer social amb la família ni el va incloure en la Borsa d’Habitatge després dels impagaments.

Tags: Desnonaments

Notícies semblants: