Es filtra el model de la nova samarreta del Barça per la temporada 2021-2022

Foto Exclusiva: @mundodeportivo

El Barça encara no ha començat la seva participació en el campionat de lliga de la temporada actual i ja s’ha filtrat com podria ser la samarreta que lluirà la temporada següent, 2021-2022. 

Segons l’exclusiva que ha publicat el Mundo Deportivo, Nike ha volgut donar-li protagonisme a l’escut del Barça. A la part inferior portarà unes franges blaugranes grans com les que figuren en l’escut amb una pilota al mig i a la part superior unes més petites que en l’escut són les quatre barres de la senyera i la Creu de Sant Jordi al costat sobre fons blanc. En el cas de la samarreta és el mateix disseny però amb colors blaugranes.

En el lloc on l’escut porta les inicials del club FCB, just al mig, la samarreta portarà la publicitat de Rakuten. En aquest disseny tan sols falta la pilota perquè sigui una rèplica de l’escut amb colors blaugranes.

Cada any quan s’estan estudiant els possibles dissenys de les samarretes, es fan diferents presentacions a les quals tenen accés alguns alts càrrecs del club o d’empreses que tenen conveni amb el Barça per la distribució, el que anomenen “showroomi a un any vista de l’inici de la pròxima temporada, ja s’han filtrat detalls de com podria ser la samarreta.

Tags: BARÇA, Samarreta

Notícies semblants: