Kike Setién anuncia que prendrà mesures legals contra el Barça per incompliment de contracte.

Fa dies que s’especulava amb la notícia de què potser Ronald Koeman no podria ocupar la banqueta del Barça en el primer partit de lliga que disputarà el club aquest cap de setmana, perquè no tenia fitxa de la Federació Espanyola de Futbol, ja que el Barça encara no havia acomiadat a Kike Setién.

Kike Setien en un comunicat d’avui mateix, conjunt amb el seu equip tècnic i que ha fet públic a través del seu compte de Twitter, anuncia que han posat en mans dels seus advocats la solució del seu acomiadament del club blaugrana. El comunicat el signen: Kike Setién, Eder SarabiaJon Pascua i Fran Soto.

Segons Setién que va ser acomiadat públicament el passat 17 d’agost, després de la humiliant derrota davant el Bayern per 2-8 en els quarts de final de la Champions, el club no li ha comunicat el seu acomiadament oficial fins ahir 16 de setembre, un mes després, però sense cap liquidació.

Pel que fa al seu equip tècnic es van endur una sorpresa, ja que estaven esperant el comiat i ahir el club els hi comunica que pensen en una “futura reubicació”.

Un nou entrebanc per Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, després que avui també s’ha anunciat que la Plataforma Més que una moció que promou una moció de censura contra Bartomeu ha entregat 20.731 signatures. Ara tan sols cal que 16.520 siguin vàlides perquè la moció de censura prosperi.

Tags: BARÇA, Setién

Notícies semblants: