Un gran estel de llum coronarà la Sagrada Família que no estarà acabada en la data prevista per culpa de la Covid.

La pandèmia de la Covid-19 ha fet replantejar els terminis de les obres de la Sagrada Família que estava previst s’acabessin l’any 2026 amb motiu del centenari de la mort d”Antoni Gaudí. Des que va començar l’estat d’alerta el 14 de març es van haver de suspendre les visites al temple, principal font d’ingressos per poder continuar amb les obres.

Encara que s’han reprès les visites els caps de setmana, l’afluència de visitants ha disminuït considerablement i això afegit a què la ciutat de Barcelona està buida de turistes, fan impossible respectar les dates previstes per la finalització de les obres.

Malgrat això en quinze dies es reprendran les obres i si la pandèmia ens deixa, està previst acabar la Torre de la Verge de 138 metres a finals de l’any 2021. Aquesta torre es culminarà amb un gran estel de 12 puntes de 3 metres cada una i amb un diàmetre total de 7,5 metres.

L’estel estarà fet de vidre lluminós que reflectirà la llum del dia i durant la nit projectarà la seva pròpia llum. El portal Catalunya Religió ha publicat un vídeo on podem veure com serà la Sagrada Família acabada amb l’estel lluminós de la Torre de la Verge.

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: