Una de les notícies curioses d’aquest estiu: Roben una piscina que estava plena amb 18.000 litres d’aigua


-2
Piscina similar a la robada

Hi ha robatoris curiosos per la forma en què es comet el delicte o per les coses robades, però robar una piscina plena amb 18.000 litres d’aigua, és d’allò més insòlit que ens obliga a pensar en què els passaria pel cap als lladres.

Els fets van passar a la petita aldea de Trapa en el consell de Langreo a Astúries. Una nit de la setmana passada uns lladres van entrar a la finca ubicada al mig del poble, just al costat de la carretera per endur-se la piscina, després de buidar-la deixant un gran bassal d’aigua a terra. 

Es tracta d’una piscina desmuntable de les que acostumem a posar en jardins, de 5 metres de diàmetre i 1,2 metres de profunditat, considerablement gran per poder desmuntar-la sense que ningú notés res estrany, ja que els propietaris de la finca tenen la casa just al davant i a l’altre costat de la carretera hi ha més cases.

Un tancament de fusta la protegia de què algun animal s’acostés a veure aigua. Al matí quan la família es va aixecar es va trobar el camp inundat i ni restes de la piscina. Els dos nens de la família que es banyaven cada dia en ella contemplen meravellats el buit que han deixat.


T'agrada? Compartiex-ho!

-2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.