Espinelves suspèn la Fira de l’Avet d’aquest any a causa de la pandèmia de la Covid

Quan falten dos mesos i mig per la inauguració de la tradicional Fira de l’Avet que la petita localitat d’Espinelves celebra cada any, el consistori ha decidit suspendre-la, ja que en aquests moments de pandèmia de la Covid-19 no ens podem permetre les aglomeracions de gent que rep cada any aquest petit poble de les Guilleries.

Aquest petit municipi de poc més de 200 habitants, amb una extensió de 17 km², té una de les fires nadalenques més importants del nostre país. Per la Fira de l’Avet cada any passen entre 60.000 i 80.000 persones.

Davant aquesta perspectiva, l’alcalde José Manuel Claveria afirma que un dissabte o un dels dies del pont de la Puríssima poden arribar a les 10.000 persones i un poble tan petit no té capacitat per controlar tota aquesta gent en aquests moments en què s’han de respectar les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19.

Precisament aquest any s’haguera celebrat el 40è aniversari de la Fira de l’Avet i s’havien preparat actes commemoratius, però haurem d’esperar a l’any vinent, a veure si el maleït virus ja ha desaparegut o almenys el tenim controlat.

Espinelves
Tags: Espinelves

Notícies semblants: