Detingut per arrencar-li un tros d’orella d’una mossegada a un passatger d’un avió a l’aeroport de Palma.


Un jove de 29 anys de nacionalitat britànica ha estat detingut com a autor d’un presumpte delicte de lesions per arrencar-li d’una mossegada un tros d’orella a un altre passatger, a l’interior d’un avió que acabava d’aterrar a l’aeroport de Palma procedent de Birmingham, al Regne Unit.

La tripulació ja havia observat que el detingut presentava signes d’embriaguesa i tenia un comportament conflictiu durant el trajecte, que va anar pujant de to quan la tripulació es va negar a servir-li una beguda alcohòlica, llavors va intentar obrir el compartiment de les begudes de l’avió i com que no ho va aconseguir, es va veure la d’un altre passatger.

Quan l’avió va aterrar es va avisar a la Guàrdia Civil i quan els agents van arribar a l’avió es van trobar una baralla entre dos passatgers, en aquell moment és quan el detingut li va arrencar un tros d’orella a un compatriota seu que va ser traslladat a una clínica de Palma.

Alguns dels agents que van detenir a l’agressor van haver de ser atesos en el mateix aeroport per lesions lleus.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.