Una cafeteria on prendre un cafè i fer una migdiada en ple centre de Barcelona

Foto: Nappuccino

Nappuccino no és una cafeteria normal, és un lloc tranquil, per estudiar, llegir, esmorzar, berenar o simplement prendre un cafè, però la singularitat que té aquest local és que hi ha espais reservats per poder fer la migdiada o descansar. 

És el primer lloc amb aquestes característiques de tot l’Estat. Els creadors són una parella d’estrangers, ella és de Polònia i ell de França, països on precisament fer la migdiada no és un costum, però van voler posar en marxa aquesta idea pensant en les necessitats que en determinats moments tenim per fer una aturada en un dia atrafegat de feina o d’esbarjo.

Si volem fer un descans, després de dinar si ho fem lluny de casa, estudiar una estona entre un examen i un altre o simplement descansar després de tot un dia passejant per la ciutat, Nappuccino és un bon lloc per fer-ho, la trobareu al carrer Muntaner, 22.

Fins ara es pagava la consumició que es prenia, però amb aquest tomb que ha donat l’establiment hi ha una tarifa de 4,5 € per la consumició i la primera hora de reservat, les hores següents es cobren a 4 €. 

L’horari de l’establiment és el d’una cafeteria normal, així que no ens podrem quedar a dormir com si fos un hotel i també estan prohibides les relacions sexuals. Com diu Nappuccino en la seva web:

 Food – Naps – Café = Menjar – Migdiada – Cafè

Tags: Barcelona, Cafè, Migdiada, Nappuccino

Notícies semblants: