Una noia de València rep un paquet d’AliExpress amb un escorpí a dins i acaba a l’hospital.

Darrerament durant el confinament a causa de la pandèmia molts de nosaltres ens hem acostumat a comprar per internet, les grans plataformes de vendes en línia han estat les grans beneficiades del Coronavirus. En algun cas quan ens arriba la compra no és exactament el que esperàvem, no és la nostra talla o simplement no se sembla en res al que havíem vist a la pantalla de l’ordinador.

El que mai ens esperem és trobar-nos un escorpí dins d’una bossa de mà com li va passar a una noia d’Algemesí al País Valencià. Judith que és una jove de vint-i-cinc anys va demanar la bossa a la plataforma xinesa AliExpress i quan li va arribar i va obrir-la, va sentir un fort dolor en un dit de la mà, quan va mirar dins la bossa va trobar l’escorpí que li havia picat.

De seguida van ficar l’escorpí en un got que tenien a mà per després tancar-lo en un pot. Moments després la mà se li va començar a inflar i cada cop tenia més dolor, motiu pel qual va acudir a un centre hospitalari on li van posar la medicació per frenar la inflamació.

L’Hospital va enviar l’escorpí al Bioparc de València per saber de quina espècie era i resulta que era un escorpí xinès daurat de Manxúria, un dels més comuns a la Xina que té un verí capaç de provocar un xoc anafilàctic i en determinats casos la mort, sort que la Judith no és al·lèrgica a aquest tipus de verí i van poder frenar-ho a temps. Els metges li van dir que si hagués sigut al·lèrgica, no li hauria donat temps d’arribar a l’hospital.

Després de la corresponent reclamació que la Judith va fer a AliExpress, rep un missatge on li diuen que el responsable és el proveïdor, ja que els paquets que ells envien van sempre embolicats amb un plàstic de protecció i en aquest cas l’escorpí estava dins de la bossa de mà.

De moment l’escorpí continua dins del pot on el van ficar, com a prova, de cara a una possible reclamació judicial.

Tags: AliExpress, Escorpí

Notícies semblants: