El contundent missatge de Messi a la marxa de Luis Suárez


Finalment Luis Suárez i el Barça han arribat a un acord i el davanter uruguaià ja és jugador de l’Atlètic de Madrid que aquesta tarda mateix podrà vestir la samarreta blanc-i-vermella en la presentació al club matalasser.

Leo Messi ha volgut acomiadar-se públicament del seu gran amic Luis Suárez a través de les xarxes socials amb aquestes contundents paraules, de les que es desprèn si llegim entre línies, l’estat d’ànim i les sensacions que té envers el seu club de tota la vida.

Frases com: 

“Te merecías que te despidan como lo que sos,… Y no que te echen como lo hicieron Pero la verdad que a ésta altura ya no me sorprende nada”

diuen tot el que li està passant pel cap al millor jugador del món i que opina de les formes en què està actuant el Barça.

View this post on Instagram

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Antonella Roccuzzo, la dona de Leo Messi, també ha volgut acomiadar-se de la seva amiga, Sofia Balbi, dona de Luis Suárez i de la seva família amb un missatge a través d’Instagram.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.