Tot preparat pel Piromusical de la Mercè més restrictiu de la història per culpa de la Covid-19


-1

Altres anys a hores d’ara la ciutat de Barcelona bullia plena de gent celebrant el final de les Festes de la Mercè, a poc a poc la gent s’anava apropant cap a la plaça d’Espanya per trobar lloc per veure el Piromusical que posa punt final a les festes en honor a la patrona de la ciutat.

Aquest any per culpa de la pandèmia de la Covid, tota la preparació s’està fent en total secretisme per evitar les aglomeracions de gent. A diferència d’altres anys que el Piromusical es feia a l’avinguda Maria Cristina, aquest any els focs artificials ens sorprendran des de quatre punts estratègics de la ciutat: Sants-Montjuïc, les Corts, Nou Barris i Sant Martí. 

La localització exacta no es farà pública fins 15 minuts abans de començar l’espectacle, per tal que la gent sàpiga a quina part del cel ha de dirigir la mirada per poder gaudir del Piromusical 2020 des de la terrassa o el balcó de casa.

La divisió en quatre punts permetrà que sigui visible des de tota la ciutat i pels que són de fora de Barcelona, es podrà veure o escoltar a través de TV3 i Catalunya Ràdio.

De moment us deixem amb el Piromusical de l’any passat.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.