El Barça reactiva la Campanya “Més que un llaç” per decidir si ha de formar part de la imatge del club.

Ja fa temps que alguns socis i aficionats del Barça van posar en marxa una campanya per recollir signatures per tal de portar a l’Assemblea General de Socis Compromissaris la iniciativa que el club adoptes el llaç groc en la imatge corporativa, com a mostra de suport als presos polítics, exiliats i totes les persones represaliades per causa del referèndum de l’1 d’octubre.

En aquella ocasió el Barça va rebutjar la majoria de les 5.200 signatures recollides, ja que tan sols 500 tenien una signatura física, la majoria s’havien recollit a través de la plataforma #MésQueUnLlaç d’Internet. Ara aprofitant la idea de Més que una Moció, reactiven la campanya per aconseguir les 3.300 signatures necessàries per poder portar-ho a l’Assemblea.

En el manifest concreten en què ha de consistir la incorporació del llaç groc en la imatge del club:

  • Que davant i darrere de l’eslògan MÉS QUE UN CLUB que es dibuixa a les cadires de la segona graderia, s’hi afegeixi un llaç groc.
  • Que es pengi un llaç groc als marcs dret i esquerre del display digital que es col·loca davant dels portaveus en les rodes de premsa de membres del Club.
  • Que es visualitzi un llaç groc als perfils de totes les xarxes socials del Club.
  • Que es visualitzi un llaç groc al marcador de l’estadi durant els partits del primer equip de futbol, i al marcador del Palau Blaugrana durant els partits dels primers equips de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei.
  • Que es mantingui de manera simbòlica buida la cadira que presideix la llotja del Camp Nou amb un llaç groc al respatller.
  • Que es promoguin partits solidaris amistosos per tal de recaptar fons per a les defenses dels empresonats, exiliats i confinats.
  • Que es promoguin activitats solidàries de suport als empresonats, exiliats i confinats tant a l’interior com l’exterior de les instal·lacions del club amb el suport incondicional de l’entitat.

https://twitter.com/mesqueunllac/status/1310527760440455169

Ahir també vam poder veure com el FC Barcelona va ser una de les primeres institucions a reaccionar davant la inhabilitació del President de la Generalitat, Quim Torra.

 

Tags: BARÇA, Llaç groc

Notícies semblants: