Bartomeu podria dimitir si es validen les signatures de la moció de censura


Segons informa La Vanguardia, el president del Barça Josep Maria Bartomeu, estaria pensant en la possibilitat de dimitir si es validen les signatures presentades per poder dur a terme la moció de censura contra ell.

Sembla que la decisió final es prendrà en la pròxima reunió de la junta prevista pel 12 o 13 d’octubre, pocs dies després que ja se sàpiga si hi ha prou signatures vàlides. Si finalment Bartomeu dimiteix, les eleccions s’avançarien de la data prevista i anunciada del pròxim mes de març.

A hores d’ara ja hi ha 7.000 signatures validades, però encara queden pendents de verificació unes 12.000. Perquè la moció de censura prosperi es necessiten 9.521 signatures vàlides.

Si l’actual junta directiva amb Bartomeu al capdavant dimiteix, es constituiria una Comissió Gestora amb Carles Tusquets com a president, en el termini de tres mesos hauria de convocar eleccions i durant aquest període intermedi s’hauria de limitar a resoldre temes rutinaris, sense prendre decisions importants.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.