Ja tenim data per les Eleccions al Parlament de Catalunya: 14 de febrer


0

El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent ha anunciat aquest matí en una entrevista a RAC1, que les eleccions al Parlament seran el diumenge 14 de febrer del 2021, si es compleixen els terminis amb què s’està treballant actualment.

Segons diu Roger Torrent, no hi ha cap previsió de què es presenti una candidatura amb possibilitats d’arribar a la investidura, per tant el termini seria el dimecres 10 de febrer i les eleccions es farien el diumenge següent dia 14.

En la mateixa entrevista, Torrent ha expressat el seu desig de repetir com a President del Parlament per tal d’acabar tasques amb les quals està treballant, com la feminització del Parlament i descarta és encapçalar la candidatura d’ERC a la presidència de la Generalitat, encara que sempre està a disposició del partit.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.