Demà no ens podem perdre el primer clàssic femení de la història – Real Madrid – FC Barcelona

La primera jornada de la Lliga Iberdrola no podia començar més fort, per primer cop a la història podrem veure el clàssic femení entre el Real Madrid i el FC Barcelona, que es disputarà a dos quarts de dues de la tarda en l’estadi Alfredo di Stefano de Valdebebas.

Les noies del Barça ja fa anys que competeixen en la primera divisió del futbol espanyol i en la Champions, però el Real Madrid debuta per primer cop, ja que la secció femenina del club va ser registrada l’1 de juliol d’aquest any. Fins ara el club blanc jugava sota el paraigua del CD Tacon que després de l’aprovació per part dels socis compromissaris va ser absorbit per fusió pel Real Madrid.

El Barça amb un equip consolidat i grans victòries en els darrers anys, campió de Lliga i Supercopa l’any passat, s’enfronta a un Real Madrid nou que encara ha de demostrar-ho tot. L’any passat el Barça va guanyar al CD Tacon per 0-6, esperem que demà repetim resultat a Valdebebas. El partit es podrà veure a través d’Esport3 i Teledeporte a partir de les 13.30 hores.

Tags: BARÇA, femení, Madrid

Notícies semblants: