Les Tres Bessones ara adolescents, tornen a la televisió

Foto: @SERIELIZADOS

La productora de televisió Brutal Media ha recuperat una de les sèries d’animació de més èxit de TV3, Les tres bessones de Roser Capdevila, basada en les historietes que l’autora va començar a escriure el 1983 sobre les seves tres filles nascudes l’any 1969.

Vint anys després de l’estrena de la sèrie, l’Anna, la Teresa i l’Helena tornen a la televisió com unes alegres adolescents adaptades al segle XXI. Continuaran les seves aventures, viatjant en el temps i descobrint personatges històrics.

El guionista d’aquests nous episodis serà Jordi Gasull, el mateix d’èxits com les aventures de Tadeu Jones i Atrapa la bandera. Roser Capdevila amb la seva filla Marta Capdevila i Helena Batet supervisaran l’apartat artístic.

L’altre personatge de la sèrie, la Bruixa avorrida, continuarà amb el seu paper de castigar a les bessones quan fan una malifeta, enviant-les a contes on trobaran curiosos personatges, però elles tres sempre aconsegueixen escapar de la bruixa.

Les tres bessones es van traduir a 35 llengües i van arribar a 160 països. Si voleu veure algun capítol, ho podeu fer a YouTube. Us deixem amb La cançó de Les tres bessones.

Tags: Les tres bessones

Notícies semblants: