Bonpreu entra en el món de l’energia comercialitzant electricitat 100% verda


Foto: bonpreuesclat.cat

Bonpreu fa un pas endavant i si fins ara ja estava present en el mercat dels carburants venent benzines a través de la seva marca EsclatOil, ara entra en el mercat de l’energia comercialitzant electricitat 100% verda.

Segons explica Anna Font, directora comercial de Bonpreu a l’ACN, “La raó de ser de Bon Preu és donar resposta a les necessitats quotidianes de la població: l’alimentació és quotidiana, la gasolina és quotidiana i l’electricitat també ho és”. Bonpreu pretén ser una comercialitzadora “més petita, àgil i transparent”, molt més propera que les “grans, opaques i allunyades del client”.

Bonpreu no generarà electricitat, simplement la comercialitzarà amb una oferta que consta de diferents plans, des d’una tarifa plana fins a una per aquells que tenen autoconsum als qui garantirà comprar l’energia que els hi sobri. Demà mateix 5 d’octubre posaran en marxa la campanya promocional del nou negoci BonpreuEsclat Energia.

Tota l’energia que comercialitzi BonpreuEsclat Energia serà 100% verda, hidràulica, eòlica o solar. Segons ha explicat Anna Font, la Covid-19 no ha truncat els seus plans d’entrar en el món de l’energia i tal com van fer amb el dels carburants ara fa 25 anys, confien a fer-se un lloc entre les grans comercialitzadores d’aquest producte. 

 

Aquí trobareu tota la informació necessària per contractar BonpreuEsclat Energia.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.