Investiguen la cúpula de Granier per presumpte estafa als seus franquiciats.

Els directius de la cadena de fleques i cafeteries Granier, entre ells el propietari Juan Pedro Conde, estan citats a declarar demà dimarts 6 d’octubre en un jutjat de Madrid en qualitat d’investigats, per una presumpte estafa arran de la denúncia presentada l’any 2017 per 17 dels seus franquiciats.

Els denunciants acusen l’empresa d’haver-los enganyat amb un model de negoci totalment ruïnós des del seu inici i absolutament inviable. Segons recull la denuncia, Granier els va enganyar per muntar un negoci fent-los creure que obtindrien una rendibilitat inexistent i que els ha portat a patir importants pèrdues econòmiques.

Segons ells, Granier capta als seus franquiciats mitjançant l’engany, beneficiant-se de les quantitats que inicialment han d’aportar i del negoci de la compra de mercaderies a les quals estan obligats a fer a Granier des del primer moment.

Els denunciants se senten enganyats, ja que malgrat que Granier els garantia que amb el seu model de negoci recuperarien aviat la inversió inicial i que generaria beneficis a curt termini, la realitat ha estat molt diferent, la majoria dels franquiciats entren en una espiral de pèrdues difícilment superable.

Granier va néixer l’any 2006 de la mà de Juan Pedro Conde, un empresari que va començar a treballar als 15 anys en una fleca de Cornellà de Llobregat i ha acabat sent l’administrador únic de la cadena de franquícies Granier amb seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Tags: Granier

Notícies semblants: